TRINE DJ BLOG #76 – Starten på Herfølge livet

Du ved at du har truffet den rigtige beslutning om, at købe et hus, når du gladeligt betaler en ekstra flybillet, for at komme tidligere hjem fra Spanien. Når det kribler så meget i fingrene for at se resultaterne dernede, og hver samtale ender i drømme og muligheder hjemme på grunden. Pt. er tankerne en beach volley bane, klatrevæg mellem træerne, forhindringsbane i højderne, udendørs træningsareal, udlejningsmuligheder mm. Der skal nok sorteres lidt i det undervejs, men med Rasmus’ ekspertise og min energi er jeg ikke i tvivl om dén grund bliver lige efter vores hjerte en dag! Jeg har altid haft citatet i mit hoved “My goal is to build a life i don’t need a vacation from”, og med ovenstående beslutning er jeg ret sikker på jeg nærmer mig…

pic44

Vi har boet der 6 dage, haft familie og venner på besøg alle aftener, glemt tiden mens den har stået på maling, øl og pizza på terrassen, og generelt bare nydt at udforske stedet lidt mere.

pic33

På grunden gemmer der sig en lade, fyldt op med mærkelige ting. Gamle og mange værdiløse, men ting som har brugsværdi. Når vi mangler et eller andet, går vi på jagt i laden og finder for det meste noget midlertidigt skrammel. Når ja helt værdiløst er det ikke – der gemmer sig bl.a. en motorcykel inkl. camp-let, en ATV’er og havetraktor. Sååå det almindelige arbejde rundt på grunden bliver spicet op med nogle hestekræfter, det er latterligt skægt 😀

pic55

Jeg sidder i flyet på vej hjem fra Spanien. Vi har været til det mest fanatiske bryllup. Vores sødeste, fynske ven har fundet sig en smuk spanioler, som de fejrede med 11 nationaliteter, i eksotiske omgivelser. Stort tillykke i to<3

pic22

Jeg synes jeg er omringet af mennesker som alle går et nyt kapitel i møde i livet. Jeg synes voksenlivet banker på døren hos de fleste. Selv alle dem som ikke vil være ved det, (det er bla. mig selv). For mine tætteste går vejen fra arbejdslivet til nyt hus og studie, og fra studie til arbejdsliv og kæreste. Brormand fra en professionel skikarriere til studie… Nogle med baby i maven, andre med forlovelsesring på fingeren. Der er intet af det som burde komme bag på nogle – det er jo en del af livets naturlige gang i vores alder. Men hold da kæft den alder kom pludselig, og overhalede mig indenom. For blot 1 år siden havde jeg knapt tænkt en voksentanke, nu har jeg sprunget ud i det og gabt over den største kage min mund nogensinde har skulle rumme. Ja det skræmmer mig, men fuck hvor føles det helt fantastisk.

Om nogle måneder kommer vinteren snigende. Jeg er ved at have fyldt kalenderen op med undervisningsture på ski. Som instruktør på Surf & Skis snowcamp, med Sjælsølund sports efterskole og med mit gamle yndlingsstudie Paul Petersens Idrætsinstitut. Det bliver dope at komme lidt tilbage på hjemmebane. Eventyret er dog lige nu videre størst i Herfølge! 😉

pic11

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *