TRINE DJ BLOG # 78

BEST OF BOTH WORLDS ♥

Denne blog tager udgangspunkt i et minde, som jeg fik på facebook for leden, og som i den grad satte nogle ting i mit liv, på en tidslinje, som bliver ved at gå igennem mit hovede, om og om igen. Bare for at prøve at forstå, hvor meget der pludselig er sket, på meget kort tid. Der har altid skulle ske noget nyt hver dag i mit liv, ellers røv kedede jeg mig. Og gerne noget som ikke alle lavede. Den mentalitet sidder stadig i mig, men kommer ikke til udtryk på sammen måde længere…

For 14 år siden kørte jeg mit første Slopestyle DM, 11 år gammel, og så baggy tøj at jeg ingengang villle kunne passe det i dag.

Det efterfølgende facebook minde, er hvor jeg står øverst på skamlen, foran skidronningen Anja Bolbjerg, netop vundet min første flaske champagne, og kke tilnærmelsesvis gammel nok til at drikke den, trods jeg er fra alberslund…

Mindet for 8 år siden, viser et billede, hvor jeg går i højere i halfpipen end jeg overhovede tør tænke mig til idag. Højere end de få danske kvinder, som ellers har lagt deres tid og træning i en pipe. Jeg drømmer mig stadig, engang i mellem til, hvad den rette træning her, kunne have ført til…

Jeg er pave stolt af, at tænke tilbage på denne tid, med twintip ski under fødderne, og de mange oplevelser som hørte til. Nu er der nye boller på suppen!

Jeg har netop lagt et billede op, fra Snowcamp, SURF & SKI’s testtur, hvor jeg er med som ski instruktør og undervise. Denne gang er jeg hjemvendt til et stort hus, et job i det danske, den lækreste lille nye konge på Skovslottet, ved navn Tarzan og en mand, som for tre uger siden, gav mig den fineste ring på fingeren, som jeg sagde ja til at bære resten af livet…

Når en ægte mand gør sig så umage, hver eneste dag, for at gøre dig glad, bliver det et KÆMPE STORT JA TAK herfra! https://www.facebook.com/rasmus.hansen.522/videos/10215964559959595/?id=1006995634

Tarzan ♥

Well… what the fuck – hvad skete der lige? Åbenbart EN HELT MASSE, på meget kort tid.
For 5 år siden så mit liv helt anderledes ud. Stadig på ski sæson, med nogle knæskader der både satte fysiske og psykiske spor. Couchsurfede fra lejlighed til lejlighed, uden en base. For to år siden stod jeg igen med nye planer, som  næste step fra atlet til instruktør, tog en udddannelse og blev dermed modig nok til at springe ud i nye ting. Og nu er tingene altså kommet rullende ind over mig, på under 6 måneder. Disse ting er normale nok for folk herhjemme, men for mig er det et helt nyt eventyr, da jeg ikke har haft en fast base i DK i mange år.

…Jeg kan ikke kende mig selv, og ved alle folks dejlige lykønskninger, tager jeg mig selv i at grine og ryste lidt på hovedet, når jeg fortæller om mit nuværende liv. Fordi det er surrealistisk for mig. Jeg kan ikke forstå jeg er så heldig, at efter så mange års rejse, hvor jeg har føjtet rodløs rundt, på den ene sæson efter den anden og udviklet mig sindssygt meget, men ikke haft en skid stabilitet herhjemme – alligevel – ender med at komme direkte hjem til sådan en forandring af en hverdag, med så meget mening og nye udfordringer. Jeg nyder det i højeste grad.   

Det har været nogle store skridt at tage, men jeg prøver bare at følge min mave fornemmelse, go with the flow og føle mig modig i selskab med min kommende mand, til at springe ud i hele lortet. Og jeg må indrømme, at jeg aldrig har haft det bedre. Det er en magisk følelse pludselig at mærke, som jeg ikke troede jeg skulle få, af sådanne omstændigheder. Jeg har faktisk altid negliceret det “normale  liv” ekstremt meget, og aldrig håbet jeg skulle blive en del  det. Aldrig være fanget på skole bænken og med faste udgifter – MEN, jeg er hoppet lige i fælden, og det føles helt rigtigt.  Nye rammer er skabt, og det er den fedeste følelse, at se hvilken udviklende proces jeg har været i, og ikke mindst hvilken der er som følge nu. Jeg elsker at udvikle mig, det skræmte mig at det var i denne retning, men jeg vil ikke se mig tilbage mere. Jeg hviler så dejligt i disse nye omgivelser, og kan mærke en ro der ikke kan erstattes med noget andet.

På testturen nåede jeg et shoot med Flo Gassner bag kameraet, med det nyeste PUYA tøj som forhandles af Nordicsportswear, som Surf og Ski Aalborg var behjælpelige med at skaffe mig. Tak til jer, og tak til Salomon og Hestra for årets fedeste gear. Enjoy et par lækre skud fra Sölden.

© Flo Gassner
© Flo Gassner
© Flo Gassner
© Flo Gassner

2 Replies to “TRINE DJ BLOG # 78”

  1. Super dejlig læsning – man er med hele vejen. Det er sjovt som livet altid ender med at hænge meget naturligt sammen, når man betragter det baglæns – især når drivkraften er engagement

    1. Du har helt ret, altid når man føler man lukker en dør bag sig, åbnes der en ny, og jeg er vild med, at det et eller andet sted altid kommer til at hænge sammen! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *