TRINE DJ BLOG #79

Foråret har ramt terrassen i Herfølge. Vi bliver loadet med D-vitamin og mad på grillen de fleste dage. Jeg har ikke kigget mig tilbage og skænket livet i København en tanke endnu. Jeg savner hverken det sociale i myldret, café besøgene eller overboen i lejligheden.


Photocredit: Charlotte Leroy

Til gengæld har jeg en gang eller to, henover vinteren, haft et kort break-down, af savnet til det HELT frie liv, som jeg kort tid forinden havde. Det frie liv, som ikke holdt mig tilbage fra en spontan tur til bjergene. At swipe igennem folks vinter med deep powder, har været mærkeligt ikke at være en del af på samme plan som tidligere. Det er første gang, jeg mærkede konsekvenserne af pludselig at prøve at have et job, et hus med et lån, og nogle prioriteringer som har ændret sig med tiden, som dermed gør, at jeg ikke bare kan køre ego-showet og skride fra det hele når jeg føler for det. Men når jeg derefter kigger på det store billede, af min nuværende hverdag, omgivelser i naturen og dage fuld af kærlighed, er jeg slet ikke i tvivl hvorfor jeg undværer nogle flere ture.

Den umiddelbart sidste undervisningstur i år, starter på mandag! Som skiinstruktør for mit gamle idrætsstudie, Paul Petersens idrætsinstitut. Et år jeg virkelig nød, lærte meget af, og udviklede mig særligt undervejs. Så jeg glæder mig til at skulle skabe rammerne for en tur, som de nuværende studerende ikke kommer til at glemme. Det er et topdollar selskab jeg kommer til at befinde mig i, 12 dage, i norske Tyin.

Dreamteam i østrig
Hvert år, er Rasmus’ familie på skitur i uge 4, og denne gang var vi begge inviteret med, traditionen tro – i østrigske  Königsleiten! Hjemmefra havde jeg, i en ægte rødvins-brandert, arrangeret med min venindes nye kæreste, at de alle sammen skulle med derned, og utrolig nok var ideen ligeså fed i ædru tilstand. Så vores fem venner, heriblandt mine to bedste veninder gennem 15 år: Mette & Frederikke, bookede en lejlighed i byen, og joinede familie skituren halvdelen af tiden!

Det var megaskægt…. og pæn skørt – da vi endelig skulle introducere dem, til deres første afterski (!) hvilket var en noget anderledes “bytur “end på de danske diskso’z derhjemme.  De endte dog med at æde både schlager-musik og tysk dakke-dak råt! 


Oliver-glad himself! Han er single – men nok kun lidt endnu 😉


Og hvis nogle kan skabe de rigtige rammer, så er det min svigermor når hun er i hopla! 

Det var et absolut DREMTEAM! Sådan en tur her har jeg glædet mig til hele livet, og kommer til at leve højt på længe.   Jeg nød turen ekstra meget denne gang, uden noget arbejde, en kort pause som underviser og ingen forventninger at leve op til. Ren og skær – hygge! 

Herfølgelivet
“Skovslottet” og Herfølgelivet, er ved at tage mere form. Vi er så småt i mål med soveværelse, køkken/stue og har allerede nye planer om at nedlægge et værelse og lave os et bryggers. De kedeligste penge, som jeg kan forestille mig at bruge, men virkelig gavnligt når man har en hund, massere udendørs interesser, og en skov med sø og mudder som konstant bliver slæbt med ind.
Desuden har vi et større projekt sø-rensning henover foråret. Hvis du lige står og mangler omkring 200 flotte fisk, heriblandt 2 x 1 meters Stør og et par koi-karper, så sig endelig til. Søen skal renses for fiskelort og vende tilbage til en stor naturlig svømme-sø, med klart vand ned på 3 meters dybde.

Forresten er Rasmus gået i gang med et sideløbende hygge projekt, som jeg er yderst fan af. En storm væltede en del træer ude på grunden, så dem er han ved at skære ned, og hænge op i de stadig levende træer, som stille og roligt former sig, til vores egen natur legeplads i højderne. Hurra for lille-pige drøm der går i opfyldelse!  


En trappe, op til balance gang med gelænder, som fører videre til en trappestige, som ender oppe på et stort plateau, i 4 meters højde. En dag former den sig til en OCR-lignende bane, og du skal være meget velkommen til at komme og prøve, hvis du ligesom jeg – heller ikke kan lade vær’ 😉 

Næste gang er vi i Norge, med bl.a. en ultra sej kvinde bag kameraet, i håb om at være kreative!
Stay tuned!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *