Trine DJ BLOG #80

Jeg spoler lige tiden to måneder tilbage, hvor freelance fotograf Camilla Hylleberg kontaktede mig, og spurgte om  jeg var frisk på at filme en episode af ” A passionated talk”, på min næste skitur. Klart jeg ville være med, og inden længe havde hun i samarbejde med flere forskellige brands, bla. min hovedsponsor Salomon, skaffet udstyr og en kæmpe Volvo, for at besøge mig i Norske Tyin. Her var jeg med som skiinstruktør,  for mit gamle studie, Paul Petersens Idrætsinstitut, hvor jeg som underviser havde til opgave, at give begyndere såvel som eksperter den bedste og sjoveste uge på bjerget.

Vi varierede skiløbet og undervisningen, så der både var niveauinddelte grupper, samt frivillige workshops undervejs på tværs af skiere/snowboardere. Dertil blandede vi forskellige stilarter indenfor skiløb, så folk både blev undervist alpint, i offpisten og selvfølelig den mere legende og eksperimenterende tilgang til skiløbet, i form af hop, tricks, piruetter, baglænskørsel, makkerøvelser mm.

IMG_2098.jpg
Der gives Individuel feed-back 

Området var lille og lokalt, 3 træklifte i alt, og for det meste kun 1 enkelt åben. Men vejr- og sne forholdsmæssigt havde vi de vildeste to uger man kunne forestille sig. 8 ud af 12 dage havde sneen væltet ned hele natten. Vi havde hele området for os selv, og kørte bjerget tyndt for first tracks dag ug og dag ind. Der var alt fra grøn til sort piste, så turene blev ikke ligeså ens som først forventet!

IMG_2099.jpg

Camilla og hendes crew filmede nogle timers undervisning undervejs på den blå. Hvorefter de tog videre, længere op i Norge, for at toure op og få nogle velfortjente sving. Målet med videoen var en stemningsfyldt, jordnær og mindre actionpræget lille film, med snak om levevejen og passionen for skiløb.
Resultater blev super gennemført, så nyd den her:

Jeg var godt misundelig på de ture de fik med i bagagen, da jeg fremadrettet også selv ønsker at bruge mere tid på at gå opad i naturen. Tænker også det bliver en fin måde at have baby med på skitur, på ryggen og med mindre fart på end normalt. Jeg tog selv et par små ture undervejs på turen, bare for at afprøve mit nye touring set-up fra Salomon, som viste sig at fungerer pivgodt.

Det var nogle skideskægge uger, og jeg er glad for at jeg tog med! Der var ellers en del blandede meninger udefra, om det nu også var smart at jeg tog afsted på ski, da jeg på daværende tidspunkt var midt i min gravidlitet, og begyndte at have en permanent mavse. Jeg anede intet om, hvordan ens min fysik og psyke ville være undervejs, som heldigvis viste sig ikke at være noget problem. Klart at der er en risiko for at vælte eller blive kørt ned på ski, men den er for mig ikke større end at sætte sig bag rattet til arbejde hver dag. Så jeg synes helt klart ikke man skal sætte en stopper for de ting der giver mening for en selv, undervejs i en gravilitet, for at undgå eventuelle risici. Så gror vi sku alle fast og bliver ulykkelige af et trivielt, påpasseligt mormor liv. Jeg er blevet klogere på,  at alle graviliteter er forskellige, og min heldigvis har været pærelet og uden synderlige fysiske problemer undervejs (udover lidt med lænden/halebenet, som er gået i sig selv nu.). Så gudskelov at jeg sagde JA til jobbet og havde det godt undervejs.

Jeg hygger mig også stadigvæk i skoven på mountainbike med min hund, løfter tunge ting hver dag på mit arbejde, udnerviser i mobility, yoga og funktionel træning. Generelt gør massere af de ting som en (hysterisk) gravid ville fraråde, men som min krop er vant til, og dermed ikke mærker nogle gener af. Det fedt mand, jeg nyder det hver dag, og synes mest af alt det er hyggeligt med en baby INDENI i maven. Jeg er dog meget i tvivl om jeg synes det er ligeså hyggeligt og nemt at have baby udenfor maven om et par måneder. 😉


Kroppen er blevet 5 kg tungere end den plejer at være, og føler mig mere voksen med den seriøse kampvægt på 50 kg;)

Distortion er netop ovre, og jeg tog mig selv i ikke at være klar over, at det var nu… De sidste par år har ellers været skælsættende til Distortion. Jeg husker tydeligt sidste år, at jeg fortalte folk at Rasmus og jeg netop havde skrevet under på et hus, der var dukket op ud i det blå. Og året forinden, var jeg netop flyttet ind i Rasmus’ lejlighed hos ham, mens folk rystede på hovedet af mig, eftersom det var så nyt at ingen havde hørt om manden før. Og i år – ja i år blev det skippet helt, til ære for en fed mave. Der er endnu engang nye boller på suppen – skal lige vænne mig til den, men  jeg kan faktisk rigtig godt lide dén suppe!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *